Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Energiei, Anton Anton, a fost pus în dificultate luni, în cadrul conferinţei ZF Power Summit 2018, atunci când, întrebat fiind despre strategii şi elemente concrete care ţin de domeniul pe care îl conduce, nu a reuşit să ofere răspunsuri concrete, ba chiar a recurs la jigniri la adresa jurnaliştilor care i-au adresat întrebări. Printre răspunsurile pe care ministrul le-a oferit într-un mod ironic şi evaziv a fost cel oferit în momentul în care a fost rugat să vorbească despre strategia energetică pe care intenţionează să o elaboreze, prezentată, de asemenea, în cadrul audierilor din Parlament.

„Acum strategia se elaborează. Nu pot să vă dau acum care este viziunea, care este ţinta!”, a răspuns Anton Anton.

Ministrul Energiei nu s-a oprit aici şi a reuşit să ofere un răspuns similar şi în momentul în care a fost întrebat când estimează că se vor finaliza negocierile cu investitorii chinezi pentru construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă.

Integral pe GândulComentarii

ppp O Romanie! Pe ce maini ai ajuns!

20 februarie 2018 14:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.