Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Însărcinatul cu afaceri al Ucrainei la Moscova a fost convocat luni de Ministerul de Externe rus după o serie de incidente la Kiev, unde manifestanţi naţionalişti au aruncat cu pietre asupra unor clădiri în care se află sedii ale unor societăţi ruse, relatează AFP.

Diplomaţia rusă a anunţat într-un comunicat convocarea însărcinatului cu afaceri ucrainean pentru a protesta faţă de ''continuarea atacurilor rusofobe ale naţionaliştilor ucraineni, care au atacat cu complicitatea puterii - în opinia sa - în 17 şi 18 februarie Centrul rus pentru ştiinţă şi cultură (reprezentanţa Rossotrudnicestvo) şi sedii ale unor bănci ruseşti la Kiev''.

Integral pe România LiberăComentarii

Iulia Zarnescu: poza cu care mi-am ilustrat articolul a fost trasă alatăieri la Melbourne (Australia, n.m.) și ea surprinde un tânăr vandal evreu care sparge geamurile bibliotecii legației culturale a Republicii Islamice Iran din localitate, în timp ce prietena sa s-a aplecat să adune de pe jos o monedă de 50 de cenți (canadieni, n.m.)! Cu respect, IZ

19 februarie 2018 21:22

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul KIEV 4 ILIE 4, Kiev 4/8 ILIE 4/8; K.IE.V. K-Potasiu, IE-Ilie, V-Via. Potasiul din Via lui Ilie. Potasiul e înfăptuirea Creaționismului după Casa Raiului în care stau și faptele mele între anii 2004-2070. Via e situată în Casa Raiului și are Lucrare din Ceruri între oameni, pe Pămînt și-n Cosmos.

19 februarie 2018 20:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.