Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Camera Deputaţilor dezbate, luni, moţiunea simplă a PNL intitulată „Lia Olguta Vasilescu - Ministrul Minciunii şi al Injustiţiei Sociale”.

Potrivit moțiunii, românii au salarii mai mici sau, mai mult decât atât, trebuie să aducă bani de acasă la sfârşitul unei luni de muncă.

Olguţa Vasilescu le-a răspuns liberalilor că, din textul moţiunii, înţelege că unul dintre lucrurile care i se reproşează este că foloseşte în exprimarea publică cifre şi procente.

„Dacă dau la o parte din această moţiune invectivele şi ciferele nereale, nu mai rămâne nimic”, a spus ministrul Muncii, precizând că s-ar fi aşteptat ca PNL să vină cu soluţii.

Ministrul Muncii a spus că va răspunde criticilor din moţiune, inclusiv celor care privesc Ministerul Finanţelor, adăugând: „Ați cam greşit adresantul!”.

„Nu există nicio statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a 2 milioane de români. Este o cifră aberantă”, a afirmat ministrul.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.