Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PNL a declarat că se așteaptă ca instanţa să consfiinţească faptul că nu a sărvâşit nicio infracţiune, afirmând că acuzaţiile aduse recent procurorilor DNA, în spaţiul public, sunt "ciorbe reîncălzite".

„Astăzi este ultimul termen, se susţin pledoariile finale, se pun concluziile mă duc exact cum am participat în fiecare fază a procedurilor juridice atât la DNA, cât şi la instanţa de fond, cât şi la instanţa de recurs. Aştept să mi se facă dreptate. Aştept ca instanţa să judece exact după fapte, după lege şi să dea acea decizie care mi se pare normală şi care să consfiinţească faptul că eu nu am sărvâşit nicio infracţiune”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat, în contextul acuzaţiilor care au fost aduse recent DNA, că procurorul care i-a întocmit dosarul nu mai face parte din DNA.

Integral pe România LiberăComentarii

Lute Toti excrocii se considera nedreptatiti indiferent de culoare politica,ei sunt prea mari si importanti ,jeguri !!

19 februarie 2018 20:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.