Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un meci de fotbal între senatori şi deputaţi ar urma să se desfăşoare marţi pe unul dintre terenurile Academiei de Studii Economice, meci la care vor participa şi alţi parlamentari în afara celor social-democraţi, a declarat luni senatorul PSD Emanoil Savin.

"Astăzi am venit cu echipamentul şi urmează să îi convocăm (n.r. - pe deputaţi). Echipamentul, din partea Senatului, îl dăm cadou la cei de la Camera Deputaţilor. L-am făcut XL pentru deputaţi, sunt un pic mai dolofani ca noi. Şi echipamentul de la Camera Deputaţilor e tot aici la Senat. După-amiază, după plen, îl predăm (n.r. - echipamentul) la Camera Deputaţilor şi îi convocăm la un fotbal", a precizat Savin, care era îmbrăcat cu un tricou roşu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Bravo! Convocăcați-vă pe voi! Sper să vă rupeți cu toții țurloaiele și să vă dați la gioale până o să vă ia mama dracului, idioților. Țara asta v-a trimis în cocina parlamentului, iar voi în loc să grohăiți, o să vă jucăcați miuță? Vă fut în gură pe toți, dobitocilor! De ce nu vă jucați țurcă? E un joc folcloric, popular și național. Vă aștept la un joc de țurcă pe National Arena!

19 februarie 2018 18:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.