Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca reformarea administratiei este unul dintre principalele trei obiective ale mandatului sau, alaturi de infrastructura si cresterea veniturilor populatiei. Intr-un discurs la Asociatia Comunelor, Dancila l-a laudat pe Livu Dragnea pentru infiintarea Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL 1).

"Viabilitatea PNDL 1 introdus de domnul Liviu Dragnea ca ministru al Dezvoltarii ne-a dat certitudinea ca acesta trebuie continuat. Este un program de care depind sansele multor localitati. In 2017 s-au semnat pe PNDL 2 ordine de finantare pentru proiecte in valoare de 30 miliarde de lei in 2017", le-a spus Dancila primarilor de comune.

Integral pe HotnewsComentarii

Rudy Sarzo (2) Undeva aici pe acest site, este un articol care pomenește despre Franța și detaliile menționate de mine, problema e că Franța are de 3 ori mai multă populație și teritoriul Hexagonului e mai mare decât România. Guvernul actual al României se apropie ca cifră de Congresul SUA, țară care are circa 350 milioane de cetățeni. Unde Pula calului e logica asta organizatorică ce necesită atâția trântori care nu fac nimic în administrația de stat, dar care sunt plătiți cu salarii europene, în timp ce cetățeanul de rând e batjocurit cu un salariu derizoriu cu care nu poate trăi omenește în România? Tu-vă-n gură de nemernici!

20 februarie 2018 7:09

Rudy Sarzo (1) Căcații ăștia de la PSD atâta au reformat administrația statului, până au înglodat România în datorii de mai bine de 65 de miliarde de euro din totalul datoriei externe guvernamentale naționale publice care e de cu ceva peste 75 de miliarde de euro. Asta s-a întâmplat în toate guvernările împuțite ale PSD-ului din 1990 până-n ziua de azi. De când guvernează PSD în acest mandat, datoria externă publică s-a mai mărit cu peste 5 miliarde euro, ajungând să depășească cu ceva cele 75 de miliarde euro din prezent. Numai căcatul ăla împuțit de Ponta și guvernul lui de căcați împrăștiați au înglodat România în alte datorii de alte 30 de miliarde euro în numai 3 ani de mandat ai lui Ponta. Acum, căcații de la PSD prin matracuca asta blondă incultă dar decentă, că așa a zis Dragnea că e decentă, deși pentru ea sărmana Iranul și Pakistanul sunt state membre ale UE și implicit fac parte din Europa, au cică miza pentru guvern reformarea și reformatarea și deformarea admistrației, n-am găsit altă rimă. Guvernoiul actual al PSD-ului împuțit are 27 de ministere, plus vreo alți 14 miniștri fără portofoliu, depășind Franța care are 19 ministere și numai câțiva miniștri fără portofoliu, nu-mi amintesc exact, dar sunt 3 sau 4.

20 februarie 2018 7:09

Viorica Dăncilă Am decis să reformăm administrația, este miza prioritară pentru guvernul nostru, deci vom reforma administrația prin umflarea ei până se va deforma într-o nouă formă reformată, n-am găsit altă rimă. Vom mări în primul rând numărul de ministere ale guvernului, dublând numărul lor, dar vom și tripla numărul de secretari de stat pe scaun, iar numărul de miniștri fără portofolii va fi și el triplat, pentru a se realiza prioritizarea priorității, n-am găsit altă rimă. De asemenea, vom face concomitent cu regionalizarea României, și provincializarea țării noastre, deci vor fi create atât regiunile României care vor avea administrație regională teritorială, iar provinciile ce se vor crea vor avea și ele propria lor administrație de stat provincială, dar vor avea și parlamente regionale care vor fi o parte a statului paralel lateral și vor face legi fără de legi, pentru ca România să prospere până o va lua mama dracului, n-am găsit altă rimă. O altă prioritate secundară, n-am găsit altă rimă, e crearea suplimentară a unui minister local național, a cărui activitate va fi foarte importantă, deoarece va fi o activitate locală în teritoriu. Numărul de vice-premieri va fi dublat, pentru a se eficientiza prioritizarea activiății secundare a guvernului primar, n-am găsit altă rimă. Dragi români, după cum vedeți, atât eu cât și guvernul nostru vom face totul pentru binele țării și al cetățenilor ei, tocmai de aceea vom mai crește salariile guvernului nostru triplându-le încă odată sau de două ori anul acesta, dar vom avea în vedere și salariile tuturor bugetarilor care vor crește începând din 2028. Grija mea prioritară prioritizată e ca împreună să trăim cu toții mai bine. Să trăiți mult mai bine! Vă mulțumesc! Pa și pu, la mare!

19 februarie 2018 18:33

Gicu Continuati cu incredere ce a facut Dragnea. Nu o sa iesiti in pierdere, invatati de la el ca el stie sa fure....

19 februarie 2018 15:48

Vasile Mircea Draga D-na Premier, daca crezi ca in tzara asta se mai indoieste cineva ca dumneata nu esti decat o "extensie obedienta" a lui Dragnea si ca vei avea vreodata initziative si decizii personale te inseli amarnic...Te sfatuiesc sa incerci sa taci si sa faci rau cat mai mic poporului...ca si asa nu te pricepi la nimic...

19 februarie 2018 15:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.