Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Giani Kiriță și-a ieșit din fire la „Exatlon”. Mai mereu în conflict cu adversarii, indiferent dacă sunt mexicanii sau tabăra Războinicilor, sportivul nu ezită niciodată să-și manifeste verbal antipatia față de ei.

Giani Kiriță a adresat cuvinte injurioase Ancăi, din echipa Războinicilor, după ce i-ar fi aruncat câteva priviri urâte în timpul unei probe. Scrie Kanal D. Iute la mânie, fotbalistul a început să-i arunce cuvinte dure care abia au putut fi cenzurate:

„Hai că ea are c***t în pantaloni. Mie nu mi-e frică de moarte și crezi că mi-e frică de asta? Vezi că te prind eu...Pă îmi zice mie asta...împrăștiat?”, s-a revoltat Giani Kiriță în timpul competiției.

Integral pe Click!Comentarii

Pute Alt golan din fotbal ajuns vedeta ,oare alti fotbalisti sau fosti ,cu educatie ca mai sunt ,nu au ce cauta acolo ?Numai golanii lipsiti de educatie sunt buni ??Ce facem pregatim viitoarele generatii mai mitocani si prost crescuti ???

19 februarie 2018 14:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.