Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul PSD a ajuns în centrul unui scandal după ce i-a catalogat pe europarlamentarii care „dezinformează UE“ drept „autişti“, demonstrând o totală lipsă de empatie cu suferinţa bolnavilor.


Intrată recent în atenţia Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), în calitate de victimă, după ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat-o cu un „pavian cu mantie“, Viorica Dăncilă se află acum în postura de contravenient. Asta după ce a avut neinsipiraţia să-i catalogheze drept „autişti“ pe europarlamentarii care „dezinformează UE“ în privinţa modificărilor aduse legilor justiţiei. „Deci cred că doar aceste lucruri arată, să mă exprim elegant, că dezinformează şi că ştiu realitatea, dar nu vor să o accepte şi să o vadă. Aceşti oameni cred că sunt autişti şi nu văd şi nu aud ceea ce este vizibil pentru toţi cei de bună credinţă“, a fost declaraţia care a inflamat opinia publică şi nu numai. Societatea publică a reacţionat dur imediat după declaraţiile premierului.

Integral pe AdevărulComentarii

Sicterescu Baih...Zagura, da`....euro-deputatii gen Macovei & co nu se comporta EXACT CA AUTISTII cu Romania si poporul ei ? Sictir !!!

19 februarie 2018 9:55

Zagura AUTISM=Stare patologica manifestata prin ruperea legaturilor psihice cu lumea exterioara si intensa traire a vietii interioare. (DEX,1984 pag 63). Unde sunt prejudiciile clamate in titlul articolului? In alta ordine de idei, doresc insanatosire grabnica tuturor celor vizati, cu cat mai putine eforturi atat pentru societate cat mai ales pentru familiile lor.

19 februarie 2018 8:38

Indignare maxima Dumnezeu sa-i ajute pe ingerasii care si-au pierdut interesul pentru tot ce-i inconjoara, dar cei care le-au dat viata n-or fi gresit si ei cu nimic fata de unii dintre ei? Comitetele si comitiile oficiale care-i protejeaza pe micuti vor fi verificat vreodata alimentele si medicamentele cu potential de a-i afecta fizic sau psihic? Ipocritii care le clameaza dreptul la demnitate si empatie nu au cumva si scopuri de publicitate personala, sau de represare a unor persoane carora li se cauta cu lupa invinuiri imaginare? Si ce facem cu cuvantul "autism"? Il scoatem din dictionare?! Ignoram afectiunea ca atare?! Pana unde se poate merge cu idiotenia?!

18 februarie 2018 23:14

PRECIZARE: este vorba despre ”scandalul”-poollii, asezonat cu ”grave prejudicii în societatea” aceleiași, acompaniate de EURO-jelania ”empatică” rituală de rigoare, ”declaraţia inflamând opinia publică şi nu numai” (ci, practic, ÎNTREAGA GALAXIE Calea Lactee și și vreo alte 5-6 limitrofe, urmând ca și celelalte să se ”scandalizeze”-”inflameze” pe măsură ce ajung fotonii la ele n.m.). Cu respect, Sorin Ghica & ”redacția”-poollii

18 februarie 2018 21:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.