Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Victor Ponta a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 despre scandalul de la DNA Ploiești. Fostul premier a afirmat că știa de faptul ca se falsificau probe și este dezamăgit de faptul că nu s-au luat măsuri în acest caz.

”Eu am știut că în dosarele mele de la Ploiești sunt probe falsificate, dar nu aveam capacitatea să demonstrez acest lucru, iar prin înregistrările făcute de Vlad Cosma s-a arătat adevărul. Al doilea lucru, mai important și mai grav este faptul că s-a dovedit că oricât de mari sunt dovezile, nu se întâmplă nimic. Eu mă așteptam ca joi să se găsească o soluție pentru reformarea acestui sistem, atunci când s-a întâlnit Dragnea și Iohannis”, a declarat Ponta pentru Antena3.


Comentarii

Dr.Houoooooooo Din pacate, mostenit ori nu,"SISTEMUL" este acum ...supervizat de-un SAS PENAL, ajuns in...post - nici el nu stie cum ! Si pt ca ..."PLATESTE TOT " ROMANIA este deosebit de slugarnic cu Germanica & Ostereich, cu Francia si Portocalia, da`...si cu Unchiu` Sam, si complet neinteresat de tara in care s-a nascut ! Drept pt care merge una-ntr-una PE GRATIS ....din vacante in concedii, din statiune in statiune, chiar daca s-a demonstrat practic ca DNA "produce" falsuri, in baza carora SE BAGA OAMENII LA PUSCARIE !!! Huoooooooooo....sasalaule, trezeste-te din nesimtire !!!

19 februarie 2018 10:07

@ v Măi agramatule, iar te-ai trezit să comentezi politică? Ponta a avut aceiași meserie? Aceiași se folosește în contextul de aceiași oameni, iar aceeași meserie e corect. Tu câte clase ai nene? O tot fredonezi cu Ghiolbanis aiurea, faci mult praf aici dar nici măcar nu judeci. Care acoliți ai lui Ghiolbanis? Iohannis a devenit președinte moștenind o organizare a sistemului trecută, atât. S-a implicat direct Iohannis în ceva precum făcea Băsescu? Unde pula calului vezi tu acoliții lui? Te uiți aici ca musca-n curul calului și vezi numai prăpăstii, sărmane nărod. Referitor la Ponta ai dreptate, s-a trezit și ăsta la câțiva ani după ce adormise venind cu dezvăluirile pulii calului, tu-l în gură de coadă de topor bolșevicesc împuțit. După ce că Ponta și guvernoiul lui de împuțiți au înglodat România în alte datorii externe publice de alte 30 de miliarde euro, imbecilul ăsta-n loc să se ascundă-n găoaza mă-sii să nu-l mai vadă nimeni, se tot screme să se cace pe el de fiecare dată când iese-n public, stârpitura dracului.

19 februarie 2018 2:59

v Din pacate credibilitatea dvs a scazut D-le Ponta, dar parca erati PM cind se intimplau aceste magarii. Ba mai mult ati avut aceiasi meserie si trebuia sa le puteti demasca, dar probabil pe vremea aceea nu va "ataca" nimeni, doar Ghiolbanis si acolitii sai.

18 februarie 2018 23:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.