Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mesaj inedit al premierului israelian Benjamin Netanyahu la adresa Iranului, de la tribuna conferinţei de securitate de la München. Liderul de la Ierusalim a acuzat Iranul că a incalcat spaţiul aerian al Israelului cu o dronă. Iar drept dovadă a adus chiar o bucată din aparatul de zbor, pe care armata israeliană l-a distrus.

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului: Iranul neagă, de asemenea, că a comis un act de agresiune împotriva Israelului, săptămâna trecută, că a trimis o dronă în spaţiul nostru aerian pentru a ne ameninţa poporul. Ei bine... Aici este o bucată din acea dronă iraniană. Sau ce a mai rămas din ea, după ce am doborât-o. Am adus-o aici ca să o vedeţi cu ochii voştri. Domnule Zarif (n.red. - ministrul iranian de Externe), o recunoaşteţi? Ar trebui, este a dumneavoastră. Puteţi duce înapoi cu dumneavoastră un mesaj tiranilor de la Teheran: Nu puneţi la încercare determinarea Israelului!

Integral pe Digi24Comentarii

Ignat Bortea Dar cum ramane cand Natana Yahoo incalca spatiul aerian al Siriei si al tarilor inconjuratoare?

19 februarie 2018 0:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.