Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Islanda este pe punctul de a deveni prima tara europeana care interzice circumcizia, in ciuda faptului ca ritualul comun iudaismului si islamului poate deveni subiect de discutie privind libertatea religioasa, relateaza News.ro.

Legea, aflata in prezent in Parlament, propune o pedeapsa cu inchisoarea de pana la sase pentru oricine realizeaza o circumcizie din alte motive decat cele medicale, potrivit The Guardian.

Integral pe HotnewsComentarii

Vasile Gaineanu Islanda este pe punctul de a deveni prima tara europeana care interzice circumcizia, in ciuda faptului ca ritualul comun iudaismului si islamului poate deveni subiect de discutie privind libertatea religioasa, relateaza News.ro. Legea, aflata in prezent in Parlament, propune o pedeapsa cu inchisoarea de pana la sase pentru oricine realizeaza o circumcizie din alte motive decat cele medicale, potrivit The Guardian. Daca baietii vor sa si-o tae imprejur n-au decat sa o faca la varsta de 18 ani - cred ca natanayahoo ar trebui sa bage treaba asta la capatzana decat sa umble cu bucati de fiare pe la Berlin!

19 februarie 2018 0:53

Min Tze 这个昨傍晚视频显示,冒出火炎的金顶位置下方应该是二楼松赞干布法王殿。目前状况不知。据朋友转一位叫丹多活佛的最新消息,大昭寺主供佛觉仁波切(佛祖等身像)完好无损。但还不知更多,比如始建于七世纪吐蕃时期的土木建筑状况,比如主殿二、三层檐下排列成行的103个木雕伏兽和人面狮身像(史记是赞普松赞干布率工匠雕刻而成)等等。正如网友所说:希望官方能给予一个详细的过程调查和损失情况说明,不要语焉不详!

19 februarie 2018 0:49

Bine, dar atunci ”mai multe organizatii” își pot lua sula la spinare și porni apoi spre zări mai calde, nu?! Cu respect, Paulus

18 februarie 2018 20:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.