Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un avion care asigura o cursa interna in Iran s-a prabusit, duminica dimineata, in sud-vestul tarii cu 66 de oameni la bord, anunta AFP. Autoritatile iraniene au anuntat ca nu exista supravietuitori dupa accident. Avionul asigura legatura intre Teheran si Yasouj (sud-vestul tarii) si "s-a prabusit in regiunea Samirom" (la 480 de kilometri sud de capitala Teheran).

"Dupa cautari in zona prabusirii avionului, s-a constatat ca toate persoanele aflate la bord si-au pierdut viata", a declarat un oficial local.

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul IRA.N. 4 ILIE 4, IRA-Rai, N-Negru. Raiul negru (mistic) al lui Ilie. Raiul negru (mistic) e Creația unică care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa Raiului și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Negre sînt tavanele dormitorului și bucătăriei, ușa, glaful geamului, paltonul meu și masa din bucătărie.

18 februarie 2018 18:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.