Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruta Kovesi acuza politicieni de top si oameni de afaceri ca incearca sa submineze institutia pe care o conduce, intr-un moment in care Bucurestiul a devenit cel mai recent punct pe lista preocuparilor Bruxelles-ului privind suprematia legii in Europa de Est, scrie Financial Times. Sefa Directiei Nationale Anticoruptie a declarat, pentru publicatia americana, ca vartejul speculatiilor despre viitorul DNA este rezultatul unui "atac real", care a fost lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. "Exista o campanie de calomniere impotriva institutiei noastre care are loc aproape zilnic", adauga Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi, sefa institutiei care a anchetat figuri celebre din Romania, a declarat ca eforturile de revizuire a legislatiei anti-coruptie si a sistemului judiciar ar putea insemna ca "nu vom mai putea ancheta pe nimeni".

Punctul de vedere al Codrutei Kovesi - prezentat miercuri intr-o conferinta de presa curajoasa - reflecta si preocuparile din ce in ce mai mari ale Bruxelles-ului fata de schimbarile de legislatie de la Bucuresti, in conditiile in care Comisia Europeana a avut deja ciocniri cu Polonia si Ungaria in legatura cu posibile incalcari ale legislatiei si valorilor Uniunii Europene, noteaza Financial Times.

Integral pe HotnewsComentarii

Planul de a compromite DNA cu ajutorul mercenarilor mediatici de la Antena 3 si a unei bande de infractori (oare poate PSDragnea sa faca ceva fara a recurge macar la citiva din infractorii sai reciclati?), ca planul acesta are finalitatea de a obtine in sfirsit mult visata demitere a dnei Kovesi. Disparitia dnei Kovesi din fruntea institutiei care le da atita de furca si din spatiul public ar insemna, pentru infractorii Puterii, nu numai speranta unei izbaviri, ci si eradicarea unui model care neaga tot ce sunt ei insisi sau lacheii lor: primari, ministri, sefi de comisii parlamentare etc, Contributors.

19 februarie 2018 8:15

v D-na Chiovesii, parca pe vremea dv-s a fost judecat Cocos, Sandu si altii care au declarat cu gura lor ca au dat PDL-eprelor, direct sau indirect cu sutele de milioane de euro? Ce ati recuperat si ce masuri ati luat impotriva celor care au luat bani ilegal? Parca pe legislatia asta "buna" au fost judecati, de nu trebuie schimbata? L-eati dat pedepse de ochii lumii.

18 februarie 2018 16:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.