Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai multe sute de militanţi de extremă-dreaptă îmbrăcaţi în negru au manifestat sâmbătă seară pe străzile oraşului Sofia, aprinzând torţe în memoria unui general bulgar pro-nazist.Autorităţile locale au încercat să interzică marşul, care a avut loc în fiecare an de peste un deceniu şi pe care guvernul îl consideră ca "ruşinos". De la 1 ianuarie, Bulgaria asigură preşedinţia semestrială a Uniunii Europene.

Organizatorii au obţinut însă de la tribunal dreptul de a manifesta. "Nu acceptăm să fim catalogaţi drept antisemiţi, neonazişti sau fascişti. Suntem doar naţionalişti", a declarat liderul marşului, Zvezdomir Andronov.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

PRECIZARE: În poza cu ”torțe” cu care ne-am ilustrat MEDIA-BĂȘINA asta de ”articol” cu ”extreme drepte” și cu (diverși) cetățeni ”rușinoși” îmbrăcați în nuanțe ceva mai închise, puteți admira cele 6 lumânări pe care le-am găsit în sertarul în care ținem dosarele infractorului Felix-Ocnașul, păstrate de noi acolo pentru orice eventualitate! Cu respect, ”redacția”

18 februarie 2018 12:52

vio degeaba , ei nu sunt daci ortodocsi !

18 februarie 2018 11:46

Unu Nu stiu ce e cu grupul, dar adevărul este că pentru EU a iubi tara si neamul este un gest extremist si este criminalizat. Dorința finala este eliminarea națiunilor prin amalgamate fortata ,plan care pare să funcționeze bine...( planul soros)

18 februarie 2018 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.