Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat, sâmbătă, la schi în Munţii Şureanu, pentru a treia oară în acest an, informează, sâmbătă,. Mediafax.

La Şureanu se află domeniul schiabil situat la cea mai mare altitudine din ţară, denumit ”Elveţia României”, datorită peisajelor foarte frumoase.

Şeful statului a fost fotografiat, sâmbătă, în timp ce aştepta să urce cu telescaunul în vârful unei pârtii de pe domeniul schiabil Şureanu, unde altitudinea maximă depăşeşte 2.000 de metri.

Preşedintele a mai fost fotografiat pe pârtiile de la Şureanu în 6 şi 27 ianuarie, dar şi anul trecut. Zona este una preferată de acesta pentru practicarea sportului de iarnă.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu judeţele Vâlcea şi Sibiu. Domeniul schiabil este alcătuit din nouă pârtii care însumează 11 kilometri.

Integral pe România LiberăComentarii

v Dupa comentariile la alte articole, Ghiolbanis, cu toate magariile pe care le-a facut, vad ca mai are sustinatori, sau sint mai putini dar fac comentarii sub diverse pseudonime. Inca sper ca Romanii sa se trezeasca si sa-i perceapa aroganta si lipsurile.

18 februarie 2018 23:11

Ionut Cata nesimtire zace in acest individ! Mai alegeti-l si la urmatoarele alegeri.

18 februarie 2018 19:29

UNFORGIVEN Doar asta-l intereseaza, excursiile si plimbarile cu nevasta, pe banii nostri. Nu-mi imaginam ca e atat de nesimtit si lenes, mai ales acum, cu situatia din tara si cu protestele de la poarta lui. PS: Mare nesimtit !

18 februarie 2018 19:22

Victor Un lucru ma intreb: care-i nota de plata suportata din bugetul tzarii cu aceste deplasari saptamanale ale presedintelui in naveta asta Bucuresti-Sibiu insotzit si de logistica respectiva (masini politzie, salvare,SPP)...As fi fost mai conciliant daca in cei cinci ani ai mandatului sau se implica in constructzia autostrazii Pitesti-Sibiu dar cum nu face multe (E cam "puturos" domnu Presedinte...si consuma buget mult din taxele si impozitele noastre) mai ma gandesc daca-l voi vota din nou...

18 februarie 2018 14:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.