Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sâmbăta începe cu noi proteste în Capitală.

Un miting a fost anunțat la Palatul Cotroceni din București, organizat de Inițiativa Civică 3.0 a fostului ofițer SRI Daniel Dragomir. Printre participanți se numără și deputatul PSD Liviu Pleșoianu.Protestul a fost anunțat pentru ora 15.00.

Liviu Pleșoianu a explicat la Antena 3 care este motivul pentru care participă la acest miting:

"Eu merg acolo pe 'persoană fizică', ca să spun așa, pentru că acum două zile am constat că într-un mod foarte bizar singurul loc din această țară unde nu s-a aflat cât de toxice sunt 'portocalele de Ploiești', cât de dăunătoare sănătății democrației noatre sunt 'portocalele de Ploiești', este dealul Cotroceni. E foarte bizar acest lucru, pentru că în rest în toată țara s-a aflat", a spus Liviu Pleșoianu, făcând referire la dezvăluirile Antena 3 referitoare la abuzurile procurorului DNA Ploiești Mircea Negulescu, poreclit "Portocală".


Comentarii

eu poza spune tot

18 februarie 2018 19:49

Sandu La noi se zice:CUCU-SI CANTA NUMELE: Din postarile de mai sus ,va demonstrati gradul inalt de cultura si civilizatie.

18 februarie 2018 8:27

P$D si-a scot intelectualii la protest Floricica dansatoarea lipsea

17 februarie 2018 21:24

v si daca nu stiati, Ghiolbanis a fost ofiter nazist in tinerete! Huoo!

17 februarie 2018 21:23

@v Eu vad aici ca este un dobitoc. Adica tu! Chiar atat de prost esti sa te uiti numai la Haznaua 3 si kotcodactv? Imbecilule, aceste lucruri au fost publice. A fost altul care l-a denuntat. Analfabetule! Ai citit ce scria omul? Degeaba, ca n-ai inteles nimic.

17 februarie 2018 18:55

v Articolul se pare ca este vorba de o demonstratie la Cotroceni, contra lui Ghiolbanis. Totusi vad ca un cititor are detalii despre incalcarea legii al unui fost ofiter SRI. Ma intreb, oare, acesta este tainuitor, de ce nu demasca cele relatate organelor abilitate sa ia masuri.

17 februarie 2018 16:22

Gogu Protest facut la indemnul Antenei3 si a PSD.istilor inculti (care nu cunosc limba ramana.... ).Tigani care se tem ca pierd ajutorul social si pensionari senili si nostalgici dupa Ceausescu

17 februarie 2018 14:33

Gicu Protestul pensionarilor dementi si politicieni analfabeti...

17 februarie 2018 14:29

Moarte Psd-ului Jegurile astea au autorizație de la Firea?,și cine vin la protest țigani imputiti platiti de penalii Păi,și jegurile de pensionari comuniști.ii suferi pula lui Iohannis și pe Kovesi o lingeti în pizda.

17 februarie 2018 13:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.