Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Theresa May, prim ministrul Marii Britanii, a declarat la Conferinta pe probleme de securitate care are loc la Munchen, ca exclude organizarea unui al doilea referendum privind Brexitul si a subliniat faptul ca regatul va parasi Uniunea Europeana, relateaza News.ro.

Intrebata daca Marea Britanie a luat in considerare organizarea unui al doilea referendum, May a replicat ca nu exista cale de intoarcere dupa rezultatul votului din iunie 2016, potrivit Reuters.

"Parasim UE si nu se pune problema unui al doilea referendum, sa dam inapoi si cred ca asta e important", a spus ea. "Oamenii din Marea Britanie considera ca daca luam o decizie guvernele nu trebuie sa dea inapoi si sa spuna nu, ati inteles gresit".

Integral pe HotnewsComentarii

Bine, dar EURO-maimuțoii nu sunt familiarizați cu astfel de principii, la ei e EXACT ca la curve - dacă zici că nu, la ei e poate și poate e da - de-aia nu obosesc eu să spun că ăștia nu pot fi tratați decât ca țiganii - cu flegme în ochi, cu șuturi în cur, cu capete în gură din prima, fără avertisment, și, în primul rând, EXCLUZÂND DIN CAPUL LOCULUI orice angajare în discuții ”constructive”. Cu respect, Paulus

17 februarie 2018 23:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.