Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sezonul 8 din "Românii au talent" a început cu povești de viață puternice, iar un concurent a reușit, pentru prima dată în acest sezon, să scoată lacrimi din partea juraților. Concurentul a interpretat o piesă compusă de el, iar publicul a fost emoționat de versurile piesei.

În melodie, tânărul a povestit trecutul său. El a fost părăsit de ambii părinți în copilărie, când au plecat în străinătate la muncă. Mihaela Rădulescu a fost profund emoționată de cuvintele și de trecutul concurentului și a plâns, mârturisind că se găsesc foarte rar talente precum cel cu care a fost înzestrat concurentul.

Integral pe Click!Comentarii

solo Mai Gicule, mie sa-mi spuna cineva daca sare Mihaela asta cu ceva banuti la casele de copii. Ca cu kuru si alte bucicarale a facut o groaza de bani. Lasa lacrimile, Mihaelo! Scoate si tu ceva bani si ajuta pe cei saraci!

17 februarie 2018 19:01

Gicu Sa mai spuna cineva, ca ......, curvele nu pot avea lacrimi, de emotie....

17 februarie 2018 14:25

Gicu Sa mai spuna cineva, ca ......, curvele nu pot avea lacrimi, de emotie....

17 februarie 2018 11:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.