Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Peste 5.000 de comprimate de ecstasy şi 200 de grame de cannabis, în valoare de peste 260.000 lei, au fost ridicate de procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad şi poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad de la membrii unei grupări infracţionale care aduceau aceste droguri din Olanda şi apoi le distribuiau în localităţi din zona de Vest a ţării.

Potrivit unui comunicat DIICOT, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad au dispus, vineri, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Mihai - Alexandru Creţan, Cătălin-Vasile Mihai, Ioan-Matei Rain şi Alexandra- Maria Gîrboreanu, cei patru fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc în formă continuată şi trafic ilicit de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.