Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie.

El a fost chemat pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum.

”N-am formulat niciun denunț, s-au lămurit și avocații. E prost, pe bune, Dragnea. Chiar nu i-am făcut nimic. De ce minte despre mine? Chiar mă enervează” a spus Ponta la ieșirea de la DNA.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, la începutul lunii februarie, că Victor Ponta s-ar fi aflat printre denunţătorii de la DNA. "Turnătorii din dosare îi ştiu. Şova, Ponta, Niţulescu şi mai sunt şi alţi câţiva. Nu vreau să îi fac vedete. O să discutăm despre asta", afirma Dragnea.

Joi, fostul premier Victor Ponta a anunţat că a primit dovada scrisă că a fost chemat ca martor la DNA şi, în aceste condiţii, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să-şi ceară scuze imediat pentru "minciunile" spuse la adresa lui.


Comentarii

Se va lua în considerare activarea articolului 7 din Tratatul UE" împotriva Romaniei? Intr-o scrisoare adresata lui Jean Claude Juncker, Krichbaum - un critic foarte aspru al adversarilor Justitiei - ii cere sefului Comisiei Europene ca "in cazul unor noi atacuri asupra independenței sistemului judiciar, sa se ia în considerare inițierea procedurii de activare a articolului 7 din Tratatul UE" împotriva României. Hotnews.ro.

17 februarie 2018 11:04

Se va lua în considerare inițierea procedurii de activare a articolului 7 din Tratatul UE" împotri Intr-o scrisoare adresata lui Jean Claude Juncker, Krichbaum - un critic foarte aspru al adversarilor Justitiei - ii cere sefului Comisiei Europene ca "in cazul unor noi atacuri asupra independenței sistemului judiciar, sa se ia în considerare inițierea procedurii de activare a articolului 7 din Tratatul UE" împotriva României. Hotnews.ro.

17 februarie 2018 11:02

Asistam cu totii la o inclestare de proportii nemaintalnite in istoria Romaniei intre o gasca „ de baroni politici sustinuti de o putere mediatica intoxicatoare si o mana de justitiabili care se cred detinatorii adevarului in toate domeniile activitatii economico-sociale. In tot acest timp, de vreo 3-4 ani incoace Romania bate pasul pe loc.evz.

17 februarie 2018 10:53

Pute Pe bune ca nu e el de vina ,asa s-a nascut iar repetentia confirma capacitatea intelectuala.

16 februarie 2018 19:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.