Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Pelicula ''Isle of Dogs'', semnată de regizorul american Wes Anderson, o animaţie inedită despre un oraş din Japonia care îşi deportează câinii la groapa de gunoi de pe o insulă în timpul unei epidemii de gripă canină, a fost proiectată joi în deschidea Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, informează Reuters.

Animaţia spune povestea lui Atari, fiului de 12 ani al primarului oraşului, care pilotează un avion către insulă pentru a-l salva pe iubitul său câine Spots.

Pimarul insulei îl împiedică pe un om de ştiinţă să vindece animalele, iar unei eleve venite într-un program de schimb la o şcoală locală i se retrage viza când sugerează că edilul încearcă să întoarcă oamenii împotriva câinilor.

Anderson a spus că, într-o primă fază, ideea era să spună o poveste despre câini combinată cu vechea sa dragoste pentru Japonia. Abia ulterior a început să dezvolte politicile care se învârt în jurul oraşului SF Megasaki City.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.