Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primăria Timişoara vrea să aloce, din bugetul local pe anul 2018, suma de 145.000 de lei pentru realizarea unui studiu de prefezabilitate privind “un sistem de transport în comun de tip metrou”, care să lege Aeroportul de Calea Şagului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local al Municipiului Timişoara pe anul 2018, care va fi în dezbatere publică în data de 19 februarie, Primăria Timişoara vrea să aloce suma de 145.000 de lei pentru întocmirea unui studiu de prefezabilitate “privind realizarea unui sistem de transport în comun de tip metrou”.

Integral pe MediafaxComentarii

gazoductoru` Ar...putea ! Da`...sa o faca altcineva ! Nu robu, nu Primaria, nu Guvernu`.....poate Germanica !

16 februarie 2018 16:40

@ Bro Bro Timisorean aici. Pana acum tot ce a spus ca face (si realizat studiu de fezabiltate pt.) primarul Robu a facut. Din pacate centura Timisoarei NU e lucrarea primariei, ci a guvernului (de gunoi, PSD) care au alocat 11,9 milioane de lei, iar șantierul pt. Centura de Sud este prevăzut să înceapă abia în luna iulie. Daca primaria era responsabila eu cred ca ar fi fost demuuult terminata. E bine sa te informezi inainte sa comentezi prosteste.

16 februarie 2018 15:30

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Timișoara 14 MARIA 14; TI.M.IȘ.OA.RA. TIIȘ-Tișbitul, M-Mîini, OA-Ordinea, RA-România. Ordinea de la mîinile lui Tișbitul din România.

15 februarie 2018 21:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.