Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Abia când Brigitte a înaintat cererea de divorţ către Judecătoria Sectorului 1, Ilie Năstase şi-a dat seama că nu e de glumă. Acum, fostul mare tenisman nu mai ştie cum să se comporte cu soţia lui, pentru că nu-şi doreşte deloc să fie părăsit. De ziua ei, i-a trimis 201 trandafiri roşii şi s-a făcut nevăzut. Şi-a închis telefonul şi a plecat în străinătate.

Săptămâna trecută, Brigitte Năstase (41 de ani) a făcut ceea ce ameninţa de vreo doi ani încoace, şi anume a băgat divorţ de Ilie Năstase (71 de ani). Au fost multe motive pentru care a luat această decizie, însă adulterul şi jignirile au avut un rol esenţial. Iată că acum bruneta e mai liniştită şi încearcă să-şi vadă de viaţa ei, de copii şi de afaceri, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre Nasty. El nu vrea să accepte în ruptul capului că divorţează a patra oară şi a încercat să o convingă pe brunetă să renunţe la divorţ.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.