Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biserica Ortodoxă este, la ora actuală, cel mai mare filantrop din punct de vedere al contribuţiei în lucrarea socială, a afirmat miercuri patriarhul Daniel în plenul Adunării Naţionale Bisericeşti, potrivit Agerpres.Patriarhul a precizat că în 2017 Biserica Ortodoxă Română a cheltuit în scop filantropic 110.782.632 lei şi a subliniat că aceasta „înseamnă jertfă, înseamnă efort şi grijă faţă de popor”.

Adunarea Naţională Bisericească este organismul central deliberativ al Bisericii Ortodoxe Române pentru problemele administrative, sociale, culturale, economice şi patrimoniale. ANB este formată din toţi ierarhii Sfântului Sinod şi câte trei reprezentanţi (un cleric şi doi mireni) de la fiecare eparhie.

Integral pe Digi24Comentarii

Mai, patriarhul sulii, du-te in aia cu "filantropia ta sociala" ca nu inseamna nimic. Luati cu doua maini si de la stat si de la enoriasi si nu dati nimic inapoi (nic macar taxe si impozite ca toata lumea). Asa ca du-te si cant la lata masa cu prostiile astea de popa beat!

15 februarie 2018 10:25

Mai dute-n preacinstita Pulă băi bărbosule! În fața fiscului toată lumea trebuie să fie egală și să plătească birurile statului, așa cum și cetățenii plătesc birurile către biserică. Am să-ți iau barba în pulă!

14 februarie 2018 23:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.