Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Horia Georgescu, fost președinte ale Agenției Naționale de Integritate, a reacționat imediat la condamnarea sa, în primă instanță, la 4 ani de închisoare într-unul din dosarele ANRP. El a susținut în continuare că este nevinovat și o atacat-o pe judecătoarea Ana Maria Trancă, cea care a făcut parte din completul de judecată ce a pronunțat sentința.


Horia Georgescu a scris miercuri după-amiază un lung mesaj pe Facebook în care se declară nevinovat și că a fost acuzat, judecat și condamnat pe nedrept:

„Au trecut aproape trei ani de când am fost arestat, într-o dimineață de martie din 2015, într-un dosar în care azi am fost condamnat în primă instanță. Ce am aflat în acești aproape trei ani:

- că a fost posibil să stau în arest patru luni deși nu am fost nici o clipă acuzat de corupție, de luare de mită, de fapte de violență;

- că abuzul în serviciu de care am fost acuzat a fost dezincriminat de către Curtea Constituțională, dar procesul a continuat;

Integral pe Digi24Comentarii

Cand apare cate un personaj de felul asta in discutie obisnuesc sa-i caut CV-ul. Asa am facut si de data asta si nu mare mi-a fost mirarea sa constat ca si asta a facut o gramada de facultati la "Dimitrie Cantemir" sau "Hyperion", adica "fabrici de diplome pe bani". La asa pregatire ce sa ne miram ca fac doar prostii.

15 februarie 2018 10:22

liviu dragnea Mergi la PARNAIE daca nu ai inteles ca ai fost folosit doar la treburi imputite! Esti un opotunist si un mare PROST!

14 februarie 2018 22:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.