Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre avocaţii lui Donald Trump a confirmat că i-a plătit personal peste 100.000 de dolari unei actriţe de filme porno care susţine că a avut o aventură cu actualul preşedinte al SUA. Michael Cohen a dezvăluit pentru New York Times că a plătit-o pe actriţa Stephanie Clifford, cu numele de scenă Stormy Daniels, cu 130.000 de dolari chiar din buzunarul său, în lunile care au precedat alegerile din 2016. „Nici Organizaţia Trump şi nici staff-ul de campanie al preşedintelui nu au fost parte din tranzacţia cu doamna Clifford şi nici nu am primit înapoi banii pentru această plată, nici direct, nici indirect", a declarat Cohen pentru The Times. „Plata către doamna Clifford a fost legală şi nu a reprezentat contribuţie sau cheltuială de campanie pentru niciun candidat", a mai explicat acesta.

Wall Street Journal scria, în ianuarie, că avocatul Michael Cohen a plătit-o pe actriţa de filme pentru adulţi, Stephanie Clifford, pentru ca aceasta să nu facă publică aventura pe care a avut-o cu Donald Trump. Atât preşedintele SUA, cât şi femeia au negat că au avut vreo legătură, iar Cohen spunea atunci că nu a avut loc nicio plată.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.