Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Georgiana Iorgulescu, fost membru CSM, a declarat, pentru MEDIAFAX, că preşedintele CSM a avut, miercuri, o poziţie firească în spaţiul public prin solicitarea instituţiilor abilitate să rezolve problemele din DNA, în vreme ce procurorul general ar fi trebuit să se abţină de la critici.„Justiţia trebuie să fie justiţie, în sensul că tot ceea ce se întâmplă în domeniul ei, trebuie să se întâmple conform legii. Atunci vorbim de justiţie în sens larg, în măsura în care tot aparatul său funcţionează legal. Dacă există indicii sau dubii că anumite lucruri nu se întâmplă legal, este în interesul Parchetului şi în interesul sistemului judiciar în general să facă lumină şi nu să pună batista pe ţambal, pentru că orice nelegalitate se răsfrânge asupra cetăţenilor. Prin urmare, nu se pune în discuţie că se stopează ceva în momentul în care se cercetează, ci din contră, se salvează independenţa justiţiei, siguranţa cetăţeanului. Doamna preşedinte al CSM nu a spus decât ca instituţiile să-şi facă datoria, ceea ce este corect, în sensul că lucrurile nu pot să tergiverseze”, a spus Georgiana Iorgulescu, directorul Centrului de Resurse Juridice şi fost membru CSM, pentru MEDIAFAX.

Integral pe MediafaxComentarii

Uta Cert e ca pare a fi o cloaca si acolo ca in parlament !!pacat si rusinos ca e pe bani grei iar multi oameni nu au nici macar ce manca !!!

14 februarie 2018 19:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.