Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a susţinut miercuri că există anumite deficienţe care ţin de Parlament în structurile din sistemul judiciar, dar că o parte dintre probleme ţin de Consiliul Superior al Magistraturii şi aşteaptă măsurile acestui for. Întrebat dacă a discutat în şedinţa de miercuri a Biroului Politic Executiv al ALDE despre situaţia din DNA, Tăriceanu a precizat că nu a fost nevoie de o astfel de discuţie.

„Asistăm într-un mod care nu mai poate fi tăgăduit la guvernarea prin dosare penale, adică se fac dosare, cei care sunt obiectul acestor dosare trec în categoria penalilor şi după aceea, ceea ce urmează ştim, preşedintele îi categoriseşte, opinia publică se uită cu îndoieli poate justificate asupra probităţii morale a acelora şi sunt eliminaţi din viaţa publică. Ăsta e un instrument politic, de fapt, Procuratura, DNA-ul în asta s-au transformat. O spun cu regret, pentru că nimeni nu contestă că un fenomen precum este corupţia trebuie combătut, nimeni nu contestă că trebuie să existe o structură care să combată, dar dacă structura care trebuie să combată corupţia e coruptă, atunci bineînţeles că toate această intenţie se duce pe apa sâmbetei şi nu mai avem nimic: nici stat de drept, nici credibilitatea Justiţiei, şi acestea sunt lucruri foarte grave pe care într-o democraţie cei care a responsabilităţi trebuie să le conştientizeze”, a declarat Tăriceanu.

Integral pe MediafaxComentarii

Belzebut @ 14 februarie 2018 21:37 Băi Căcat sfânt, mă voi descheia la prohab, apoi am să-ți dau una cu pula-n cap ca să te sfințesc cu adevărat și am să te aghezmuiesc peste moacă cu o bășină cu stropi împrăștiați. Cine căcatul mă-tii sfânt te-a sfințit pe tine băi Căcatule? Tu nu vezi că poluezi aici cu niște idioțenii magnifice? Du-te-n pizda mă-tii de cretin retardat și idiot ce ești tu!

14 februarie 2018 22:44

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul CĂLIN 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; Călin 5/7 Iisus Hristos 5/7; CĂ.LI.N. CĂ-Casa, LI-Ilie, N-Negru. Casa neagră (mistică) a Lui Iisus și Ilie; POPESCU 7/12 HRISTOS 7/12; POP.E.SC.U. POP-Popa, EU, SC-Casa. Popa. Eu și Casa (Casa Raiului); TĂRICEANU 21 ILIE TIȘBITUL 21; Tăriceanu 15 Dumnezeu 15; TĂ.RIC.EA.NU. TĂ-Tisbita, RIC-Creier, EA-Elia, NU-Negru. Creierul negru(mistic) al lui Elia Tisbita.

14 februarie 2018 21:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.