Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a dezvăluit la Digi24 o posibilă strategie pe care ar avea-o coaliţia de guvernare pentru a provoca revocarea Laurei Codruţa Kovesi. Liberalul susţine că ministrul Justiţiei nu ar vrea să anunţe de unul singur măsura, ci ar dori să aibă în spate susţinerea majorităţii PSD-ALDE. Aşa că, partidele de guvernare ar pune la cale o şedinţă şi un vot care să legitimeze practic demersul de a cere revocarea şefei DNA.

„Informaţiile mele care urmează să se adeverească sau se se infirme în viitor sunt, că, mâine, la şedinţa birourilor reunite, se va convoca un plen comun şi se va vota un raport care va propune revocarea lui Kovesi. Informaţiile mele sunt că vor să o dea pe majoritatea parlamentară. Înţeleg că Tudorel Toader nu are disponibilitatea să-şi asume asemenea decizie. Înţeleg că se va încerca scoaterea din joc a Codruţei Kovesi cu ajutorul majorităţii parlamentare. Din ce înţeleg eu, ministrul Justiţiei îşi doreşte să aibă în spate o decizie a majorităţii care să se declare contrariată, bulversată, iritată, speriată de ce nereguli se întâmplă acolo şi propunerea să fie practic însuşită de ministru, adică să fie tranşată în Parlament, ipoteză în care să creeze o presiune majoră pe CSM şi pe preşedintele României”, a declarat senatorul liberal Daniel Fenechiu.

Integral pe Digi24Comentarii

Sf..... indoiala I-auzi dom`le ! I le-a "transmis" Sf. Duh ???

15 februarie 2018 15:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.