Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatul a adoptat, în calitate de for decizional, două proiecte legislative de modificare a Legii nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea CCR, care prevăd modul de alegere a judecătorilor şi faptul că aceştia pot fi reţinuţi, arestaţi sau percheziţionaţi doar cu încuviinţarea plenului Curţii.

„Judecătorii CCR nu pot fi urmăriţi penal, reţinuţi, arestaţi sau percheziţionaţi sau trimişi în judecată penală decât cu încuviinţarea plenului Curţii Constituţionale, la cererea ministrului Justiţiei, sesizat de procurorul general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ. Încuviinţarea se dă cu votul a două treimi din numărul judecătorilor CCR, după ascultarea judecătorului în cauză", potrivit proiectului de modificare a Legii nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, iniţiat de deputatul Minorităţilor, Adnagi Slavoliub.

Integral pe GândulComentarii

Aha! Deci să înțelegem că respectivii porci de la CCR pot interpreta legile cum vor ei și pot încălca legile tot cum vor ei, dar nu vor putea fi pedepsiți de organele legii sau de justiție pentru călcarea în copite a legilor? Păi o să-l fut în gură pe idiotul ăla de la minoritățile morților ma-mii lui de imbecil, până-l ia mama dracului de cretin!

14 februarie 2018 22:59

Lute Corect ce ei sunt pulime,ce e aia perchezitie ,asta se face la o luna dupa anunt.A si nu uitati inainte de incuvintare mariti si salariile.Jenanat e putin zis dar la noi acest cuvant si altele trebuiesc scoase din dictionar !!Apar din ce in ce mai multe turme privilegiate .

14 februarie 2018 17:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.