Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Regrupările de dinainte de finalul anului trecut în PSD, în dreptul lui Liviu Dragnea sau al lui Mihai Tudose, dictează viitorul mai multor organizații ale partidului. O parte din președinții interimari riscă să nu continue în fruntea organizațiilor pe care le coordonează de aproape doi ani din cauza poziționării în tabăra înfrântă.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, încă tatonează terenul în privința președinților interimari pe care i-ar putea „recicla“ în favoarea sa. Cu unele excepții, situația nu este deloc roz în filialele de la Iași, Cluj sau Brașov. Nici Timișoara nu stă mai bine, deși noul președinte interimar al social-democraților din județ, Călin Dobra, încearcă să strângă rândurile lărgite de Sorin Grindeanu în iunie anul trecut. Pace deplină este însă în organizaţia Bucureşti-Ilfov din PSD, cu toate că și acolo se vor alege noi lideri în următoarea perioadă. Liniștea este asigurată în rândul pesediștilor bucureșteni și ilfoveni de către Gabriela Firea, de altfel și singurul candidat la o astfel de „porție“.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.