Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Circulaţia rutieră se desfăşoară, miercuri, în condiţii de iarnă pe toate sectoarele de drumuri judeţene din Buzău, unde acţionează 16 utilaje şi au fost împrăştiate peste 120 de tone de material antiderapant.

"Ninge cu putere mai ales în zona de munte, dar deocamdată niciun drum judeţean nu a fost fost blocat. Se acţionează cu 16 utilaje, dar numărul acestora se va dubla în orele următoare", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Buzău, Ana-Maria Stoica. Potrivit sursei citate, au fost împrăştiate peste 120 de tone de material antiderapant, cea mai mare cantitate, circa 60 de tone, fiind împrăştiată în zona Râmnicu Sărat.

Integral pe România LiberăComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul BUZĂU 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; BUZĂU 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; B.U.ZĂU. B-13 Enoriași, U-Unic, ZĂU-Zugrăveala. Enoriașii 13 după zugrăveala unică. Zugrăveala unică e Creaționismul unic care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa Raiului în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

14 februarie 2018 20:20

Lute Felicitari autoritatilor din Buzau care au bagat troleibuz sau e poza din Nehoiu.Lumea tampitilor ziaristi se extinde , e greu de scris articole cu trei clase ,oare citesc bine numele ziarului ??!!

14 februarie 2018 17:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.