Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În timp ce alte autorităţi locale nu ştiu de unde să mai facă rost de bani pentru salarii, Primăria Timişoara îl plăteşte pe şoferul primarului Nicolae Robu cu aproape 10.000 de lei în fiecare lună.

Portalul Opinia Timişoarei a obţinut, pe surse, veniturile încasate de diverşi angajaţi ai Primăriei Timişoara. Astfel, au descoperit că unii şefi din cadrul municipalităţii au salarii mai mari chiar decât primarul, iar şoferul personal al lui Nicolae Robu câştigă în fiecare lună echivalentul a cinci salarii minime. "Eu iau in mana circa 11.000 de lei si consider ca as merita mult mai mult dupa cantitatea si calitatea muncii. Eu muncesc zilnic circa 12-14 ore si stie toata Timisoara lucrul acesta. De-asta oamenii ma apreciaza, ma voteaza si ma revoteaza. Iar soferul meu castiga 6.500 in mana si nu este sofer. Lucreaza 14 ore cot la cot cu mine sau cat e cazul", confirma Nicolae Robu.

Integral pe România LiberăComentarii

Socotitorul Robu are 17 000 lei de la primarie si cum munceste mult mai ia 17 000 ca profesor universitar ( cu gradatie de merit, desi in ultimii ani nu a scris nicio lucrare stiintifica, dar asa-i la noi). Din cate se spune si si mare kakademician si ia si de acolo vreo 8000 de lei. Cine poate, poate!

14 februarie 2018 14:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.