Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Brigitte a declanșat procedura de divorț chiar de ziua ei, în urmă cu exact o săptămână, însă Ilie Năstase pare hotărât s-o recucerească. Primul pas, un buchet uriaș de trandafiri roșii, care a impresionat-o pe soția sa atât de mult, încât aceasta i-a făcut o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

E clar, Ilie Năstase știe cum să impresioneze o femeie, fie ea și actuala soție, de care se află în plin divorț. N-a fost bevoie de genți de firmă, mașini de lux sau vile pe malul mării. Un singur buchet de trandafiri, e drept uriaș, a fost suficient ca să-i topească inima lui Brigitte Năstase. Soția fostului tenismen s-a lăudat cu florile pe contul personal de Facebook, unde a menționat numele lui Ilie, alături de câteva formule care nu prea lasă loc de interpretări: ”te iubesc”, ”cel mai frumos cadou”, ”iubesc trandafirii”.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.