Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

De trei zile-ncoace, gura nu-i mai tace, deputatei pițipoance: să demisioneze nu știu care anchetatori, să fie arestați toți procurorii DNA din țara noastră și, dacă s-ar putea, chiar din toate țările. Este vorba despre deputata PSD Andreea Cosma pe care v-o prezentăm la finalul articolului într-un videoclip, în toată „splendoarea” sa, ca să înțelegeți mai bine cum i-a distrus această femeie cariera, și posibil viața, fostului procuror Mircea Negulescu.

Aviz amatorilor care nu-și țin prohaburile închise în fața unora dintre inculpate. Nicolae Ceaușescu și-a făcut unul din cei trei copii mare politician, pe Nicușor. Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma și-a făcut doi copii deputați. Ambii copii sunt judecați pentru corupție. Andreea a intrat în Parlament direct în Comisia juridică după ce doi deputați aleși au renunțat la funcții, unul dintre aceștia declarând pentru news.ro că „eu sunt membru de partid şi soldat al partidului”.

Integral pe CurentulComentarii

@Nica Mircea CE faci tu la Universitatea Bucuresti, altfel cea mai respectabila din tara? Te uitii dupa chilotii studentelor? Asa se pare! Cine-i monstru cu roba? Oare nu curva il provoca?

15 februarie 2018 10:47

Ionut Sincer, aceasta individa si altele ca ea NU AU CE CAUTA in parlamentul unei tari. Insa, locul lui Negulescu si Onea, si a altora ca ei este dupa gratii, multi ani de acum incolo, inclusiv a lui Kovesi si Lazar care i-au protejat pe acesti nemernici.

14 februarie 2018 17:43

Gicu Este mai rentabil ca deputat, decat in bordel...

14 februarie 2018 13:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.