Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproximativ 25.000 de români vor pleca în weekend-ul ulterior Sfântului Valentin în minivacanţe în ţară, cu 20% mai puţini decât anul trecut, potrivit unui studiu al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), remis miercuri Agerpres.

De Valentine's Day, cele mai căutate destinaţii interne sunt marile oraşe, care atrag turiştii cu restaurante şi cluburi, hotelurile de lux din zona montană, hotelurile cu facilităţi SPA din staţiunile balneare şi pensiunile rurale.

"Întrucât Ziua Îndrăgostiţilor a căzut în timpul săptămânii, hotelierii şi proprietarii de restaurante au făcut oferte pentru weekend-ul care urmează acestei sărbători. Pe de altă parte, românii nu vor renunţa la distracţie chiar dacă vor sărbători în localitatea de reşedinţă, deoarece restaurantele, cluburile şi barurile vin cu oferte create special pentru această zi", a precizat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele FPTR.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.