Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ziua iubirii nu înseamnă doar inimioare roșii, mese romantice și bomboane de ciocolată. Pentru mii de femei din România, Valentine's Day este încă o zi în care sunt abuzate fizic și psihic în familie, pe stradă sau la locul de muncă.

Fundația Mereu Aproape trage astăzi un semnal de alarmă printr-un eveniment inedit care are loc în fața muzeului Național de Istorie a României.


Comentarii

@ 14 februarie 2018 12:35 Ai revenit spurcaciune cu comentariile tale de idiot schizofrenic debil?

14 februarie 2018 22:34

Scartz, Maaritzo! Intrebati-i pe pitziponci si pe pitzipoance cam de cand n-au mai citit vreo poezea de-a marilor poeti ai iubirii. Intrebati-i daca au lacrimat cumva, candva, undeva la "Romeo si Julieta", citind sau macar vazand pe sticla. Intrebati-i daca au auzit cumva de povestea lui Paolo Malatesta si a Francescai da Rimini. Daca nu, sa se duca in bazdoaca mamii lor si sa-si etaleze nu numai pantofii rosii ci si chilotii zdrentuiti in fata unui lacas de curvasarit, nu in fata unuia de cultura!

14 februarie 2018 14:04

UP DATE: fundația Mereu Aproape (aproape de ”fonduri” free-tax, n.r.) a declarat că își bagă poolla în ea de violență în general și nu-i interesează căte gâște taie ”refugiații” la gât / an prin EURO-bantustanele ”avansate”, întrucât ea (fundația , n.r.) e preocupată exclusiv de facilitarea ingerinței executivului în casele ... Dvs., stimați cititori ai noștri. Cu respect, ”redacția”-poollii

14 februarie 2018 12:35

ariciul Eu nu zic ca nu sunt nebuni,prosti,gelosi ori needucati care asa au vazut acasa ,ca Barbatul isi bate femeia si degeaba ca ....stie ea de ce.DAR,Ce te faci cu potoapa ,pe care o iubesti,e curva ,deabia asteapta sa pleci deacasa sa-si arunce poalele in cap ,si sa zburde precum o capra in calduri,ani buni,pana se trece,si tu faci tot posibilul sa-ti cresti copii intr-o asa zisa familie,iar proasta cand nu mai are cautare....isi ia si odrasla cea mai mare de vreo 15-17 anisori si o da la p..a ca sa aiba si ea intrare?Dar cu idioata care cand vine barbatusau din norvegia dupa in an de munca,o prinde cu prietenul lui cel bun in pat ala in sula goala ,iar ea cu rochie dar fara chiloti,si jurand ca nu facea nimica?Dar cand tu si cu altul,ai luat doua surori de gemene,care samana leit,ala si-o duce pe a lui la soacrasa si vine si o f..e pe a ta,sub motivul ca ....aduce la spalat niste rufe ,ca I so stricat masina?Ba voi intalegeti?e caz real,deci gemene care samana leit....si el vine la cealalta ?Comentati sa vedem cum rezolvam problema.

14 februarie 2018 11:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.