Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cinci cazuri de gripă au fost depistate în judeţul Dolj, iar numărul cazurilor de viroze şi pneumonii a crescut foarte mult în această perioadă. La Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova a fost limitat accesul, iar vizitele se mai pot face doar în intervalul orar 17.00 - 19.00.

La Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova sunt mulţi pacienţi internaţi cu viroze, atât copii, dar şi adulţi, iar conducerea unităţii spitaliceşti a luat decizia să limiteze accesul vizitatorilor. „Ca să evităm răspândirea bolii am decis să limităm accesul vizitatorilor în spital. Se mai pot face vizite doar în intervalul orar 17.00- 19.00. Până acum se putea intra şi dimineaţa. Am avut internaţi şi bolnavi de gripă, dar, din fericire, nu s-a înregistrat nici un deces“, a precizat doctorul Constantin Ecobici, purtător de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase din Craiova.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul CRAIOVA 7/14 HRISTOS 7, MARIA 14; Craiova 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; C.RAI.O.VA. C-Casa, RAI, O-Ordine, VA-Via. Ordinea de la Via Casei Raiului. Casa Raiului e casa în care stau și ordinea din vie e Lucrarea din Ceruri din aceasta.

14 februarie 2018 20:11

ariciul m-am linistit in urma stirii voastre,ca gripa se extinde si ca au mai murit cativa si ca a crescut nr de imbolnaviri.bravo voua datii asa inainte ca ...e bine.

14 februarie 2018 12:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.