Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

România nu va avea nicio reprezentantă în proba de slalom uriaş feminin la Jocurile Olimpice de Iarnă. Singura sportivă calificată la această probă, Ania Caill, a decis să se retragă, după ce organizatorii au decis reprogramarea concursului din cauza vântului. Caill va concura însă în două probe de viteză.

Vremea rea din Coreea de Sud a dat peste cap programul competiţional al schioarei Ania Caill. Slalomul uriaş din cadrul concursului feminin de schi alpin nu s-a putut desfăşura luni, din cauza vântului puternic care s-a abătut asupra staţiunii Yongpyong. Proba a fost reprogramată pentru joi, atunci când românca ar trebui să înceapă ultimele pregătiri pentru celelalte probe.

„Slalomul uriaş cădea exact în mijlocul probelor de viteză, aşa că nu vreau să pierd multă energie la slalom uriaş, pentru probele de viteză. Eu sunt specializată pe viteză, mai mult decât pe slalom uriaş”, a spus Ania Caill.

Jucătoarea născută în Franţa concurează pentru a doua oară la rând la Jocurile Olimpice sub steagul României. Ania Caill a avut însă un ultim sezon greu. O accidentare la genunchi, urmată de o operaţie, a ţinut-o departe de pârtie până în luna iulie.

„Am avut multe probleme. Am petrecut multe luni în care am plâns mult. Am pierdut multe zileavând numai gânduri rele”, a mai precizat sportiva.

Totuşi, ea va concura la două probe solicitante, coborâre şi super G, unde speră să obţină rezultate cât mai bune.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.