Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prinţul Henrik, soţul reginei Margrethe a II-a a Danemarcei, a decedat marţi noaptea, la vârsta de 83 de ani, a anunţat casa regală daneză, într-un comunicat preluat de DPA.

Prinţul suferea de o afecţiune pulmonară, pentru care a fost tratat din ianuarie la Rigshospitalet (spitalul regatului) din Copenhaga, de unde a fost externat când starea i s-a înrăutăţit. El a murit în somn, la palatul Fredensborg, la circa 40 de kilometri la nord de capitală, avându-i alături pe regină şi pe cei doi fii.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Danemarca 17 IISUS HRISTOS 17; D.A.NEM.ARCA. DNEM-Dumnezeu, A-Alb, ARCA. Arca albă a Lui Dumnezeu. Arca albă e Casa Raiului în care stau după care se înfăptuiește întreaga Creație prin Duhul Sfînt și prin faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

14 februarie 2018 19:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.