Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat marţi seara că nu s-a prezentat la DNA Ploieşti, unde a fost citat ca martor într-un dosar, pentru că a plecat în vacanţă, dar că va merge la DNA săptămâna viitoare.

"Am fost invitat la DNA, în ultima lună, săptămânal, m-am prezentat de fiecare dată. În această săptămână, fiind ziua mea de naştere, neştiind că voi fi chemat, am plecat într-o vacanţă şi nu am putut să mă prezint. O să mă prezint săptămâna viitoare. Nu îmi este frică să merg la DNA. După patru ani de teroare în care mi-au arestat tatăl, au vrut să mă aresteze şi pe mine, sora mea a pierdut o sarcină din cauza acestor oameni, nu îmi este frică să merg la DNA. Numai că nu pot să mă prezint în fiecare zi, când sună domnul Onea", a declarat la Antena 3 fostul deputat.

Integral pe România LiberăComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul VLAD 4 ILIE 4, Vlad 7/4 Hristos 7, Ilie 4; VLA.D. VLA-Val, D-Dumnezeu. Valul Lui Dumnezeu; COSMA 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; Cosma 5/7 Iisus Hristos 5/7; COSM.A. COSM-Cosmos, A-Alb. Cosmosul alb.

14 februarie 2018 21:04

John Mama ce tupeu de tigan borat. Bai cacatule , te calc cu bocancul pe cap , futu-ti mortii ma-tii de carditor. Au ajuns totii cacatii, taranii cu cacat la cur, toti coate goale sa-si bata joc de tara mea. Niste neica nimeni, semianalfabeti, au ajuns sa-si faca legi doar pentru ei. Sunt stupefiat cand vad cum romanii nu au nici o reactie in fata acestor gunoaie umane, ce trebuie sa va mai faca frate jegosii astia , ca sa puteti sa-i puneti la pamant. O sa va violeze mamele, copii si voi tot ascunsi o sa stati. , chiar nu va e rusine de voi sa stati ascunsi fara nici o reactie , lasati toti onanistii sa ia decizii pentru voi?

14 februarie 2018 12:03

gica ,contra Tupeu de penal !!Bai DNA vin cand vreau eu sa-mi trimiteti o masina cand va voi anunta

14 februarie 2018 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.