Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania australiană Qantas a suspendat toate cursele aeriene din cauza unui conflict social declanșat acum câteva săptămâni, afectând peste 70.000 de pasageri care au rămas blocați în aeroporturi, potrivit dailymail.co.uk.

Personalul de la sol și piloții solicită creșterea salariilor și nu sunt de acord cu planul de restructurare a activității Qantas, care are în vedere să se concentreze pe activitățile din Asia-Pacific. Astfel, toate cursele au fost suspendate sâmbătă, începând cu ora 6.00 GMT.

Guvernul australian a convocat duminică o ”instanţă de arbitraj”, pentru a pune capăt mişcării sociale şi a obţine o rezolvare a litigiului, a declarat premierul Australiei, Julia Gillard.

Reducerea ritmului de lucru din ultimele săptămâni şi refuzul tehnicienilor de întreţinere de a lucra ore suplimentare au dus la acumularea unor întârzieri pe care compania nu le mai poate recupera.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.