Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

PSD se reuneşte miercuri în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN). Deși pe ordinea de zi se află evaluarea activităţii secretarilor de stat, este de așteptat ca discuțiile să se axeze pe acuzațiile la adresa DNA.

Vicepremierul Paul Stănescu declara luni că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să demisioneze de la conducerea instituţiei şi că partidul va lua "o decizie politică" privind "acestă chestiune foarte gravă". Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD va avea loc de la ora 16.00.

Şedinţa are loc în contextul scandalului provocat de acuzaţiile lansate la adresa DNA de către fostul deputat PSD Vlad Cosma, care a susţinut, într-o înregistrare difuzată duminică seară de Antena 3, că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea de la DNA Ploieşti ar fi încercat să facă dosare pe baza unor "probe fabricate" pe numele unor politicieni şi oameni de afaceri, între care Sebastian Ghiţă.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.