Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a respins afirmațiile fostului procuror Mihaiela Iorga Moraru, care a declarat că a fost chemată în biroul lui Kovesi și i s-a cerut urgentarea dosarului unui fost ministru, al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier.

Kovesi susține că această discuție nu a avut loc și a refuzat să comenteze declarațiile deputatului Vlad Cosma sau ale lui Sebastian Ghiță, spunând că nu vrea să dea o replică unor „persoane inculpate în dosare penale”.

"Nu a existat nicio discuţie cu vreun procuror din DNA sau cu inculpata Mihaiela Moraru Iorga despre un dosar referitor la vreun ministru care putea să ajungă premier. Nu am făcut niciodată presiuni sau acte de imixtiune în activitatea vreunui procuror. Nu comentez afirmaţiile nereale ale inculpaţilor", a precizat Kovesi, într-un răspuns către AGERPRES.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.