Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat marţi, referindu-se la eventuala închidere a 100 de rute la CFR Călători, că se va lua o decizie după ce se va face o evaluare, informează Agerpres. Ministrul Șova a precizat că au fost organizate supracontroale, pentru a se constata dacă există flux de călători pe aceste rute.

"Sunt în reevaluare aceste obiective. Am luat legătura cu autorităţile locale care susţin că nu este oportun să fie închise (rutele- n.r.) din cauza faptului că există o mare cerere din partea publicului călător, care însă nu se reflectă şi în casele de bilete ale CFR Călători. Am organizat supracontroale pentru a vedea exact dacă există flux de călători şi eventul doar neplătitori, aceste evaluări le vom face pe perioada cât încă trenurile circulă. În concordanţă cu ceea ce vom afla la sfârşitul acestor evaluări vom lua decizii", a spus Şova la Palatul Parlamentului, întrebat dacă există posibilitatea de a se închide aproximativ 100 de rute la CFR Călători.

Integral pe România LiberăComentarii

Dr.Houoooooooo Ca....care "rentabilitate" ? Asta o au doar societatile de transport rutier, aflate in proprietatea fostilor si actualilor directori CFR ! Huoooooooooooo....!!!

14 februarie 2018 11:51

Cantemir Si asa aveti prea multe.... FA sarantocule programe de reabilitarea si rentabilizare a CFR... adu fonduri europene, fa din CFR mandria Romaniei, ca de aia te-a pus ma-ta (Dragnea) ministrel... nu doar sa-l pupi intre buci!!!!!

13 februarie 2018 22:57

Railman Pai sa verifice cu nașu de ce trenul e plin dar nu se vând bilete ...pentru ca merge si asa!

13 februarie 2018 20:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.