Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele Filipinelor a fost catalogat ca misogin si fascist, dupa ce a ordonat soldatilor sa impuste luptatoarele comuniste in vagin, ceea ce le-ar face "inutile", relateaza The Guardian.

Intr-un discurs sustinut saptamana trecuta in fata a peste 200 de fosti soldati comunisti din Malacanang, presedintele filipinez a dat o directiva cu privire la ceea ce sa faca soldatii cu luptatoarele de gherila.

"Nu va vom ucide. Doar va vom impusca in vagin", a spus Duterte. El a continuat prin a spune ca fara vagine, femeile vor fi "inutile".

Integral pe HotnewsComentarii

Hot-Poolla-Fake-News: vă rugăm să ne scuzați că defekăm pe bandă rulantă ”știri” cu ... Filipine, dar indivizii ăia s-au hainit și REFUZĂ să cumpere elicoptere de la ”Bell” (din Canada, n.r.), așa că am prins și noi momentul să ”absorbim” EURO-ȘPAGA aferentă preluării / detonării de MEDIA-bășini prefabricate! Cu respect, HPFN

13 februarie 2018 19:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.