Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătoarea solicită anularea articolului care prevede că preşedintele completului de judecată, după pronunţare, repartizează judecătorilor şi magistraţilor-asistenţi spre redactare hotărârile pronunţate.

Camelia Bogdan, judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, are un nou demers care poate schimba Justiţia din România. După ce i-a denunţat la DNA pe şefii Inspecţiei Judiciare şi pe mai mulţi judecători, Camelia Bogdan a depus o plângere prealabilă împotriva Regulamentului privind funcţionarea şi organizarea administrativă a Înalte Curţi de Casaţie şi Justiţie. Mai exact, judecătoarea solicită anularea articolului care prevede că preşedintele completului de judecată, după pronunţare, repartizează judecătorilor şi magistraţilor-asistenţi spre redactare hotărârile pronunţate.

Integral pe România LiberăComentarii

alupigus Cine se uita in gura acestei femei care a judecat numai cu rea credinta si partizanat politic ? EA ESTE INCOMPETENTA , AFARA !!!

13 februarie 2018 11:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.