Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jandarmii braşoveni, aflaţi în serviciul de patrulare, au intervenit, luni seara, pentru alungarea unor porci mistreţi care ajunseseră pe străzile din Braşov.

"În urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112 prin care a fost anunţată prezenţa unei turme de mistreţi în zona străzilor Dobrogeanu Gherea şi Molidului din municipiul Braşov, jandarmii braşoveni au fost nevoiţi să intervină pentru 'restabilirea' climatului de normalitate în ceea ce priveşte ordinea publică", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Braşov transmis, marţi, AGERPRES.

Mistreţii au fost goniţi spre pădure şi au fost, de asemenea, înştiinţate şi instituţiile abilitate, pentru a acţiona potrivit competenţelor.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul BRAȘOV 13 TIȘBITUL 13; Brașov 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; B.R.A.Ș.O.V. B-13 Enoriași, RȘ-Roșu, A-Alb, O-Ordine, V-Via. Enoriașii 13 în roșu și alb după ordinea de la Via Lui Hristos și Tișbitul. Roșul și albul sînt culorile principale din Casa Raiului în care stau și ordinea din vie e Lucrarea din Ceruri din aceasta.

14 februarie 2018 20:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.