Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Daniel Dragomir susţine că se impune suspendarea urgentă din funcţie atât a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, cât şi a procurorilor implicaţi. El susţine că abuzurile scoase la iveală în înregistrări erau un mod de operare în sute de dosare.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir reacţionează dur după înregistrările care au zguduit din temelii Direcţia Naţională Anticorupţie. Dragomir susţine că se impune suspendarea urgentă din funcţie atât a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, cât şi a procurorilor implicaţi. El susţine că abuzurile scoase la iveală în înregistrări erau un mod de operare în sute de dosare şi cere ca şi judecătorii care i-au ajutat pe procurorii în cauză să fie deconspiraţi . Dragomir spune că va duce dezvăluirile peste hotare şi va informa atât presa internațională, cât și pe partenerii noștri externi.

"Urmare a dezvăluirilor din această seară, de la postul Antena 3, cer de urgență suspendarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi și a tuturor celorlalți procurori implicați.

Înregistrările relevă modul în care doi procurori creează dovezi falsificate, cum instruiesc un martor să producă dovezi falsificate și cum să inventeze fapte.

Înregistrările făcute publice azi arată cum faptele și acțiunile procurorilor sunt aprobate de către șefa DNA Laura Codruța Kovesi. Acești doi procurori au fost lăudați în trecut, în public, de către Laura Codruța Kovesi pentru "performanța și activitatea lor".

Integral pe România LiberăComentarii

@Nita Nariana-bezna, care lucra la Peste-manager de puicute Auzi, cretino, Daniel Dragomir nu numai ca nu e prost, ci chiar e sclipitor de inteligent! Faptul ca are dosar penal este total irelevant pentru o justitie in care partea procuriceasca deschide dosare cu nemiluita impotriva cui vrea muschii sai, respectiv ai adversarilor personali ai Lulutzei, sau ai liniei politice antinationale pe care o promoveaza domnul Ionannis in aplauzele cohortei de asistati social si politic din tara ai domnului George Soros! Si nu vorbi in numele tuturor votantilor de candva ai domnului Iohannis, pentru ca randurile acestora s-au subtiat atat de drastic, incat domnul cu pricina si-a luat deja gandul de la un nou mandat, tanjind dupa unul, cu mult mai gras platit, de comisar plimbaret european. Asa ca, Mariano taica, nu-ti mai stoarce pasarica sa scrii texte feisbuciste, ca esti proasta ca noaptea.

13 februarie 2018 13:29

De ce nu si ARESTATA/ati?! Idioata asta a facut atatea abuzuri si a dat dovada de atata incompetenta si sutpiditate incat a compromis grav insasi ideea de justitie. Datorita deviatiilor sale psihico-mintale, obsesiilor si complexelor personale, aceasta matahala cabalina a facut dintro profesie, care cere echilibru psihic si o cultura juridica impecabila, un mijloc de compensare a unor deficiente de natura psihiatrica! Pentru ca, orice s-ar spune, setea nestinsa de putere este apanajul persoanelor decompensate psihic. Acest lucru este cu atat mai grav cand o asemenea persoana este promovata la varful procuraturii, unde ar trebui sa caute PROBE pentru aflarea ADEVARULUI, si nu arestarea cu orice pret, deavalma a celor banuiti de ceva, iar chiar arestarea in mod deliberat a unor nevinovati, pentru a le distruge vietile si carierele profesionale, sau, mai ales, POLITICE !!! In mod normal, un procuror normal la cap trebuie sa caute probe chiar si in favoarea invinuitului, nu sa inventeze probe, sa falsifice, sa doseasca, sau sa distruga probe, fapte de care cariera procuroarei Kovesi este plina precum cateaua de purici.

13 februarie 2018 13:05

alupigus JOS DNA , COMPONENTA IMPORTANTA A STATULUI PARALEL , CUIB DE CRIMINALI CE AU DISTRUS DESTINE , IAR SEFII DE ACOLO CU TOTII LA PUSCARIE !!!

13 februarie 2018 12:00

PETER tu vb escrocule cand ai luat mita de 460 mil de euro nu zici nimic

13 februarie 2018 10:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.