Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Politologul Alina Mungiu-Pippidi consideră că șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, care apare în înregistrările difuzate de fostul deputat Vlad Cosma, ar fi trebuit să se autosuspende din funcție sau să fie suspendat de CSM până la finalizarea anchetei.

„Domnul Lucian Onea ar fi trebuit să se autosuspende sau să fie suspendat de azi, la nivelul CSM sau de Laura Codruța Kovesi, nu să aștepta în funcție. Totdeauna am cerut ca o persoană asupra căreia planează suspiciuni să se retragă, nu pentru că îl considerăm vinovat ci pentru că există inclusiv posibilitatea să intervină în ancheta care îl vizează”, a declarat politologul luni seară într-o emisiune a B1 TV.

Alina Mungiu-Pippidi a analizat scandalul și din perspectiva televiziunilor și a ridicat o întrebare: „E clar că DNA nu e perfect, dar întrebarea e – un DNA pus în majoritate de cei din PSD ar fi mai bun?”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.